Servicii Spa d'Or


Analiza proiectului


Pregatire. Aceasta este viziunea noastră.


Ca și consultanți full-service, Spa d´Or ajută cu crearea unui studiu de piață care așistă clienții în luarea celor mai bune decizii cu privire la dezvoltarea unui centru Spa. Studiile pot include evaluari de piață și demografice, analiza competițională, recomandari de împartire a planului și analize financiare complete.


Aceste studii sunt absolut esențiale îîn a ajuta proprietarii, dezvoltatorii sau managerii proprietații să evalueze viabilitatea și potențialul financiar pentru un centru Spa. Este vital ca aceștia să adune toate datele cu privire la piața și competiție în prima fază de proiect.
Teme de proiect


Inovaţie. Acesta este ţelul nostru.


Noi, la Spa d´Or, știm că un Spa trebuie să aibă un fir conductor, o temă, care este unica și specifică locației și populației căreia se adresează. Noi creem conceptul, care include ´povestea´ și descrie cum va arăta spa-ul și cum va fi perceput de către consumatorul final. Suntem extrem de creativi și facem studii de piață extensive pentru a afla influențele locale și regionale care trebuie incorporate în concept pentru ca spa-ul să devină un centru de profit.


Puteți solicita propria voastra tema de proiect sau puteti alege din cele 4 teme In-a-Box, pre-create:


Paris - de inspirație franceză, axat pe un mix de terapii de institut și interpretări contemporane ale unor terapii de inspirație ayurvedică. Produsul este destinat unei clientele sofisticate, boeme și hedoniste, adevarații ´connaisseurs´ pentru care este important și produsul, și tehnica, și decorul.


Marrakesh - focusat pe terapii orientale, care transportă în lumea occidentală secrete milenare de frumusețe și relaxare. Ritualuri derivate din hammamul oriental, fuziune de tradiție și nou, decoruri somptuoase-totul face din Marakesh produsul potrivit pentru oaspeții care iubesc luxul și cărora le place să descopere influențe din culturi diverse în timp ce sunt rasfățati.


Tibet - fuziune de Est și Vest, sanctuare private care tratează atat trupul cat și sufletul, conșiderindu-le in armonie și influentindu-se. Selecție eclectică de terapii holistice, consiliere în diferite domenii, spații sinergice, în care toate elementele coexistă, stau la baza acestui concept.


California - este un produs prietenos, solar, low-key, cu linii de produse de calitate medie spre înaltă, care se adresează unui public relaxat, sportiv, mai puțin pretențios, obișnuit cu călatoriile. Decoruri luminoase, fluide, simple și tehnici focusate pe recuperarea energiei, remodelare și detensionare.
Design


Creativitate . Acesta este talentul nostru.


Datorită experienței în domeniul pre-deschiderilor spa am avut ocazia să lucram cu diverse firme de arhitectură și design. Serviciile noastre includ planificarea conceptuală și strategică, împarțirea spațiilor, specificații tehnice legate de echipamente, cabinete, mobilier etc.


Suntem dedicați să creem cele mai frumoase spații care sa fie în același timp extrem de funcționale și eficiente din punct de vedere al costurilor.
Pre-operațional


Eficienţă. Acesta este avantajul nostru


Fiind implicați în atât în proiecte naționale cât și în proiecte internaționale înca de la faza de pre-deschidere suntem printre extrem de puținele companii cu experiență atat în spa-uri private cât și în spa-uri corporate. Știm că planificarea și pregatirea sunt cruciale iî deschiderea unei facilitați de succes.


Serviciile pre-deschidere includ: dezvoltarea unei linii critice de timp, selecția de trainingul personalului calificat, crearea manualelor spa, selecția liniilor de produse și planul de achiziții, planul de marketing și PR și pregatirea pentru D-Day, ziua deschiderii.


Aceasta fază este de importanță maximă pentru ca spa-ul să devină un succes operațional și financiar, de aceea este nevoie să fie facut în mod sistematic și bine încadrat în timp.
Operațional


Perseverența. Aceasta este misiunea noastră.


Noi creem noua generație de spa-uri: în pas cu tendințele și bazându-se pe cele mai noi strategii de management și dezvoltare. Serviciile operaționale includ: audituri, training pentru personal și management, implementarea diverselor programe și tratamente, selecția brandurilor de retail, un plan creativ de marketing , PR și managementul tuturor aspectelor legate de operațiunile jurnaliere.


Suntem foarte atenți să oferim un serviciu pentru clienți impecabil care să rezulte în reîntoarcerea acestora și obținerea de referințe.
Masterspa soft


Suport. Aceasta este promisiunea noastră.


Ca un serviciu în plus pentru clienții noștri am inclus o soluție IT care oferă posibilitatea îmbunatațirii profitabilitații și fluxului de procesare a tuturor datelor legat de managementul spa-ului. Softul spa Masterspa, pe care il recomanda prezenta in spa-uri ca Buddha Bar și Hilton, precum și in majoritatea spa-urilor din Romania.


Training inițial și continuu precum și suport pentru echipa de management și personal sunt oferite. Solutia IT include sistemul de rezervări, controlul inventarelor, soluție fiscală și crearea de istoriale pentru clienți, urmarirea abonamentelor, gestionarea orarelor și sistemului de plată și comisionare pentru terapeuți, rapoarte de management personalizate, interfața cu majoritatea sistemelor hoteliere.
Creare materiale marketing


Expresivitate. Acesta este darul nostru.


Oferim clienților noștri posibilitatea să iși creeze materialele promoționale pornind de la un set precis de unelte de marketing și promovare pe care le punem la dispoziție, astfel încât să crească vânzarile și utilizarea locației și să provoace recunoașterea brandului. Putem crea materiale ca: meniul spa, logo, hârtie de scrisori și plicuri cu antent, carduri, felicitari, carduri cadou, broșuri spa etc.


Ceea ce producem este elegant, creativ și eficient din punct de vedere al costurilor.
Spa PR și marketing


Relaționare. Aceasta este metoda noastră.


Fie ca este propriul nostru concept și produs, sau un spa deja existent, suntem dedicați în a pozitiona acest spa și a-l face cunoscut, deci vândut. Planul nostru de marketing include soluții multiple, de la construcția site-ului și a tuturor materialelor colaterale la asigurarea unei prezente constante, eficiente și targetate în publicații de specialitate și glossy.


Studiem continuu, întelegem și aplicăm diverse metode de promovare, utilizăm canale multiple și măsuram eficiența fiecarei campanii, putînd astfel valorifica foarte bine resursele.