Cursuri Spa d'Or

PORNESTE INTR-O CALATORIE CARE ITI VA SCHIMBA VIATAAvand un set de valori puternice si responsabilitate pentru cursantii pe care ii formam, divizia de educatie Spa d’Or Consulting isi pregateste studentii mai mult decat pentru locul de munca actual, pentru viata, aducandu-le foarte sus nivelul de pregatire in ceea ce priveste eticheta spa, felul in care interactioneaza cu oaspetii, cunostintele practice si teoretice in ce priveste administrarea terapiilor precum si cunostintele efective ale diverselor tehnici de aplicare a tratamentelor, ritualurilor si masajelor.
O EDUCATIE PENTRU INIMA SI MINTEDivizia de educatie Spa d’Or Consulting si-a impus standarde de excelenta in domeniu. Ca terapeutii spa sa isi continue educatia este vital pentru a avea succes in aceasta industrie. Academia Spa d’Or nu doar le imbunatateste priceperea dar ii pregateste pentru o cariera de exceptie. Trainerii Spa d’Or au fost toti educati intr-o casa spa de elita (Aromatherpy Associates, ESPA, ila, Voya, Buddha Bar, Payot, Sundari sau YON-Ka sunt doar cateva din trainingurile si pregatirea acestora) si putem oferi pregatire in peste 40 de terapii si servicii. Un program avansat de training poate fi solicitat.


In ceea ce priveste pregatirea managerilor si administratorilor spa, trainingurile sunt conduse de Oana Manole. Ea are 19 ani de experienta in management si consultanta spa, recrutare si training de personal, marketing si vanzare in spa, avand la activ deschiderea a 3 spa-uri Hilton (Sibiu, Oradea, Baku) si multe alte proiecte de acest fel, nationale si internationale. in afara experientei dobandite in deschiderea si managementul a diverse tipuri de spa- stand alone spa (Spa d’Or Brasov, Allure Focsani) , corporate spa (eforea la Hilton baku, eforea la Hilton Oradea) , cruise ship spa, resort spa (Oana a a fost managerul Fairplay spa, Spania, castigatoare a multiple premii de excelenta)- ea a avut parte si de training formal in ceea ce priveste managementul si finantele spa in cadrul Academiei Hilton, o experienta pe care o descrie ’o piatra de capatai in ceea ce priveste administrarea unui outlet spa. Aceasta pregatire inseamna un randament incredibil in utilizarea timpului, totul fiind condus prin proceduri simple, eficiente, masurabile.’


Oana este si autoarea primului manual de spa din Romania, dupa care se pregatesc trainigurile de eticheta spa: Interactiune cu clientii si standarde ale serviciului in spa (2004)

Curs Descriere Pret
Spa Management
Start up si operational
( 7 zile )
1200 € / *pers.
Spa Marketing si PR
( 5 zile )
600 € / *pers.
Finante Spa
( 5 zile )
600 € / *pers.
Standarde servicii.
Eticheta Spa
( 2 zile )
Tehnici de interactiune cu clientii si proceduri in vederea unui serviciu optim. 99 € / *pers.
Vanzari Spa
( 1 zi )
Tehnici de retail, strategii de depasire a obiectiilor clientului, inchideri 99 € / *pers.
Masaj suedez
( 2 zile )
Masaj de relaxare , tehnici principale ; este masajul din care derivaa celelalte tehnici. 139 € / *pers.
Masaj Deep Tissue
( 2 zile )
Masaj in profunzime pentru detensionarea musculaturii. 149 € / *pers.
Masaj Hot Stone
( 2 zile )
Masaj decontracturant menit sa rebalanseze energetic organismul (cu pietre vulcanice). 149 € / *pers.
Masaj Ayurveda
( 2 zile )
149 € / *pers.
Terapii corporale
( 2 zile )
Exfoliere, impachetare, hidroterapie. 149 € / *pers.

* min. 6 pers pentru fiecare curs, se selecteaza doar cursul sau cursurile dorite.

** Exista o selectie mai mare de cursuri.


  • • Preturile sunt fara TVA
  • • Cursurile de Management, Finante si Marketing Spa, sunt disponibile incepind de la un singur cursant.
  • • La preturile de mai sus se va adauga cazarea, transportul si mesele trainerului sau consultantului, in cazul in care cursurile nu se fac la sediul Spa d´Or.
  • • Costurile vizitelor vor fi discutate si agreate in prealabil.