Spa "la pachet"

Promoveaza pachetele de terapii , la care oaspetele tau poate veni cu prietenii . Creeaza servicii spa de care atat femeile cat si barbatii se pot bucura impreuna , intr-o vizita simultana.

Ai cateva exemple pe care le poti lua in considerare :


Spa Suite : Fie ca ai sau un o zona in spa unde poti face terapia simultane pentru prieteni sau cupluri, poti promova totusi pachetele pentru cuplu – terapiile se pot face si pe rand. Daca ai spatiul fizic pentru a oferi servicii pentru amebele persoane in aceeasi camera , este o modalitate excelenta pentru clientii tai de a te bucura de companía cuiva drag . Oaspetii o apreciaza.

Pachete duble : Trebuie sa iti amintesti ca majoritatea femeilor se simt comfortabil in atmosfera spa si le place sa primeasca si sa daruiasca vouchere spa .Dar , si mai important , le place sa se bucure de aceste momente cu cineva . Trebuie doar sa creezi promotiile necesare, sa faci un advertising atragator , care sa includa fotografii ale unei femei cu un barbat bucurandu-se de un masaj impreuna sau poate doua femei .

Petrecere la spa: nimeni nu stie ce se intampla in spatele unor usi inchise. Trebuie sa arati ( vizual , prin fotografii) ca exista posibilitatea ca un grup sa se bucure de o zi speciala impreuna. Promoveaza mini-terapii , organizeaza catering pentru ei ,creeaza un spatiu special unde sa poata socializa .